Van 2022 recap naar de toekomst in 2023

< Overzicht

What a year it’s been! Voor jouw bedrijf ongetwijfeld ook 😉 – maar voor Social Hippo was het toch wel een heel uitzonderlijk jaar. Vraag jij je af wat we dit jaar allemaal verwezenlijkt hebben met onze bescheiden start-up? Lees snel verder… en bereid je ook maar al even voor op een exclusieve blik in de toekomst, want we lichten een tip van de 2023 sluier op! 👇

2022 in een notendop

Yes, we hebben een heel turbulent jaar achter de rug: het was er eentje vol uitdagingen, overwinningen en obstakels. Maar wat zijn we trots op wat we allemaal met ons bedrijf bereikt hebben dit jaar! 🚀

Nieuwe concepten

We gaan van start met één van onze belangrijkste veranderingen in 2022: de launch van onze gloednieuwe concepten.

  • ✍️ Blogging Hippo: we schrijven sinds dit jaar ook blogposts voor bedrijven om die dan te publiceren op hun website. De voordelen van blogs zijn té goed om er niets mee te doen: je kan je (potentiële) klanten van meer waardevolle content voorzien én bovendien scoor je er beter door in de Google zoekresultaten.
  • ✉️ Mailing Hippo: newsletters opmaken, stylen en versturen? Ook deze dienst hebben we dit jaar aan ons aanbod toegevoegd! Door nieuwsbrieven te versturen kan je jouw bestaande en potentiële klanten infomeren én je blijft ook top-of-mind.
  • 🔎 Searching Hippo: hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Doe het met Google Ads! Onze digital ads specialiste helpt je aan de hand van een ijzersterke strategie om je online visibiliteit te boosten.
Na Social Hippo – waarbij we volledig focussen op social media beheer voor bedrijven – leken deze nieuwe concepten een logische volgende stap. Ons team was dan ook laaiend enthousiast toen ze vernamen dat we deze diensten aan ons bestaand aanbod ging toevoegen. En dat zijn ze nog steeds!

Uitbreiding van ons team

Dit jaar hebben we ook ingezet op de uitbreiding van ons team. Zo hebben we twee nieuwe content creators, een profiel grafisch design, een gloednieuwe social media manager en ook een digital ads specialist mogen verwelkomen. Bovendien hebben we ook regelmatig extra mensen over de werkvloer die ons team (tijdelijk) vervoegen en een meerwaarde bieden op vlak van marketing, communicatie en ook ondersteuning in grafisch design. 💻

Social Hippo goes NL

🇳🇱 Zeker niet onbelangrijk: de opening van onze tweede vestiging in Amsterdam. Wat een mijlpaal (en we zijn er stiekem nog steeds erg trots op 😉)! Sinds dit jaar beschikken we ook over een kantoor in de indrukwekkende A’dam Toren, waar we al onze Nederlandse klanten kunnen verwelkomen. Ook dat was een logische stap voor ons, nadat we merkten dat ons aantal Nederlandse klanten steeds bleef stijgen.

Workshops en opleidingen

We hebben dit jaar ook meer ingezet op workshops. Zo hebben we enkele opleidingen gegeven rond employer branding, maar ook workshops met focus op LinkedIn en Instagram. Het was heel leuk om alle mensen te mogen verwelkomen die zich hadden ingeschreven en we zijn er zeker van dat ze allemaal ook een aantal échte social media musts hebben bijgeleerd!

Uitgebreid klantenportfolio

Dit jaar mochten we ook weer heel wat nieuwe klanten voorzien van een top social media strategie voor hun bedrijf. We vinden het fantastisch om te zien hoe ondernemingen steeds meer beseffen hoe belangrijk het is om professioneel aanwezig én actief te zijn op social media. Bedankt aan al onze klanten – en dan hebben we het over bestaande en toekomstige – voor jullie vertrouwen. We hopen op nog veel lange en sterke samenwerkingen! 🤝

Nieuwe diensten: video- en fotoshoots

Ja, je leest het goed. We hebben onze diensten ook nog meer uitgebreid dit jaar – en dan hebben we het niet over onze drie nieuwe concepten – maar wel over enkele bijkomende extra’s. Denk maar aan video- en fotoshoots op maat van onze klanten, die nu ook bij ons kunnen worden aangevraagd.

Nóg meer te gekke content dus om over te posten! 📹

2023: what’s next?

2022 was voor ons ongetwijfeld een topjaar. We kijken vol spanning uit naar wat 2023 ons te bieden heeft, maar uiteraard blijven we zelf niet bij de pakken zitten. 😉 Wat je allemaal van ons kant verwachten dit jaar? Binnenkort lanceren we onze eerste podcast aflevering, dus hou zeker onze socials in de gaten! Verder zijn we ook van plan om een gloednieuw employer branding programma uit te rollen om bedrijven intern te informeren over hoe ze hun employer branding beter kunnen profileren via social media kanalen. Dit zal ongetwijfeld goed van pas komen voor alle ondernemingen die hun imago aantrekkelijker willen maken voor toekomstige werkkrachten.

Wat er verder nog op de planning staat dit jaar? Sowieso ons team verder blijven uitbreiden, want we hebben nog grootse plannen met Social Hippo. 😉 Maar ook verder internationaliseren! Onze vestiging in Amsterdam was alvast een stap in de goede richting, maar we geloven dat er nog heel veel bedrijven zijn die onze hulp kunnen gebruiken buiten België en Nederland. Uiteraard zullen we er ook naar blijven streven om onze service steeds meer te optimaliseren, met hopelijk als gevolg ook weer heel wat nieuwe klanten. ✅

We zijn ambitieus, we zitten absoluut niet stil… and we zijn helemaal klaar voor wat er ons in 2023 allemaal te wachten staat. Let’s do this!
Tags
#socialhippo, #socialmediamanager, #socialmediabeheer, #influencer, #sales, #ecommerce, #socialmediatips, #socialmediasucces, #2022, #2023, #blogginghippo, #mailinghippo, #searchinghippo